Klik hier voor de beschikbare vacatures bij FMH Medical B.V.

Who are we:

FMH Medical heeft als totaalleverancier de passie om de best-fit oplossingen te leveren en als toegevoegde waarde te zijn voor hun partners in de zorgsector. Samen met hun partners streeft FMH Medical naar optimale patiëntzorg en continuïteit door alleen hoogwaardige producten en diensten te leveren welke voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de medische sector.

Geschiedenis

FMH Medical B.V. is in 1978 onder de naam Fujinon Medical Holland gestart met de distributie en service van Fujifilm (voorheen Fujinon) endoscopie systemen. Door de jaren heen heeft FMH zich ontwikkeld tot specialist en één der Nederlandse marktleiders. Nadat FMH Medical in 2010 onderdeel is geworden van de Acertys Group is het productportfolio uitgebreid in verschillende domeinen. In 2015 is FMH Medical onderdeel geworden van de Duomed Group, een Europees distributeur van medische hulpmiddelen. Vandaag de dag werkt FMH Medical in 3 verschillende divisies;

Endoscopiesystemen en Therapeutisch Instrumentarium (ETI), Neurocare (EEG & EMG apparatuur en accessoire) en Radiologie (Accessoires en GE C-Armen). Alle divisies worden ondersteund door hun eigen technische afdeling (reparatie en onderhoud) en klanten kunnen vertrouwen op de expertise van de verschillende FMH Medical Product & Service teams voor technische / gebruikers trainingen en diverse hands-on workhops. Reparaties en preventief onderhoud worden uitgevoerd in eigen beheer in het ziekenhuis of op eigen locatie te Veenendaal.

 

Missie en Visie

Het leveren van high-end innovatieve producten en oplossingen voor optimale patiëntenzorg en het waarborgen van continuïteit bij de zorgpartner is de missie van FMH Medical. Samen met de partners en leveranciers werkt FMH Medical voortdurend om hun innovatieve aanbod te blijven continueren naar de toekomst toe, het is de visie om samen de meest optimale patiëntenzorg te creëren, topkwaliteit van hoge kwaliteit te leveren en uitstekende diensten te leveren. Hun relatie tot klanten, leveranciers, medewerkers en aandeelhouders is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen, gericht op een langdurige samenwerking.

 

FMH Medical betekent dicht bij de klant staan, dat extra stapje zetten waar nodig, bundelen van krachten: Teamwork, Het FMH-gevoel