Klik hier voor de beschikbare vacatures bij FMH Medical B.V.

Geschiedenis

FMH Medical B.V. is in 1978 onder de naam Fujinon Medical Holland gestart met de distributie en service van Fujifilm (voorheen Fujinon) endoscopie systemen. Door de jaren heen heeft FMH zich ontwikkeld tot specialist en één der Nederlandse marktleiders op het gebied van endoscopie. Als totaalleverancier op het gebied van endoscopie vertegenwoordigt FMH exclusief voor de Nederlandse markt een aantal toonaangevende merken. Naast verkoop beschikt de FMH organisatie tevens over een eigen service organisatie. Reparaties en preventief onderhoud worden uitgevoerd in eigen beheer in het ziekenhuis of op eigen locatie te Veenendaal. De klanten kunnen tevens rekenen op de expertise van het FMH team voor technische trainingen, gebruikersopleidingen / nascholing en diverse hands-on workshops.

Heden

Sinds FMH Medical B.V. in december 2010 onderdeel is geworden van de Acertys Group is het selectief haar assortiment aan het uitbreiden. Voor onze klanten brengen de gezamenlijke technische expertise en marktkennis van de Acertys Group en van FMH Medical B.V. dan ook een belangrijke meerwaarde. Het huidige productportfolio bestaat uit de volgende divisies:

Endoscopische apparatuur

– Endoscopische Therapeutisch Instrumentarium

– NeuroCare

– Radiologie

Missie en visie zijn als volgt gedefinieerd:

Missie: ”FMH Medical B.V. wil graag door een goede samenwerking met- en excellente service aan het ziekenhuis de continuïteit op de afdelingen waarborgen”. “Verkoop door goede service”.

Visie: “Samen streven naar de optimale patiëntenzorg door kwalitatief hoogwaardige producten te leveren in combinatie met fair zaken doen. Op alle niveaus in de ziekenhuizen willen we een goede, eerlijke en gelijkwaardige gesprekspartner zijn”.

Toekomst

Het waarborgen van continuïteit is onze missie en zodoende streven wij ernaar om te blijven voorzien in de behoeften van de markt. Samen met onze betrouwbare leverancierspartners blijven wij innovatieve producten toevoegen aan het assortiment om zo uw en onze toekomst te continueren.